Σχετικά με την εταιρία μας

Η εταιρεία, όντας η πρώτη στον Ελληνικό χώρο, που δραστηριοποιείται στην υβριδική τηλεόραση, δυνητικά, έχει την προοπτική να ηγηθεί, να καθορίσει τις εξελίξεις του κλάδου και να καταλάβει τη μερίδα του λέοντος στην αγορά. Έχοντας ήδη δραστηριοποιηθεί με επιτυχία σε χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης, διαθέτει τη σχετική τεχνογνωσία για να υλοποιήσει τις υπηρεσίες που σχεδιάζει.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών για υβριδική τηλεόραση με βάση το πρότυπο HbbTV, παρέχοντας συνδυαστικά τα οφέλη της μεταφοράς δεδομένων μέσω Ιντερνετ και μέσω δορυφορικής και τερεριστικής εκπομπής. Μερικά από αυτά τα οφέλη είναι η διαδραστικότητα, η προσωποποιημένη τηλεθέαση και το υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο. Ενδεικτικές εφαρμογές της υβριδικής τηλεόρασης HbbTV αποτελούν το η υπηρεσία VoD (video on-demand), εμπλουτισμένη υπηρεσία Teletext 2.0 με βίντεο και εικόνες, υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης πληροφοριών.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η εταιρεία, διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο της υβριδικής τηλεόρασης HbbTV και μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων και της ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Αυτό πιστώνεται στον ιδιοκτήτη της εταιρείας κο Εμμανουήλ Λαπιδάκη οι εταιρείες του οποίου ήδη δραστηριοποιούνται για περισσότερα από 10 χρόνια στην παροχή υπηρεσιών HbbTV σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία έχει παρουσία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Πολωνία και η Ολλανδία και έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 75 τηλεοπτικούς σταθμούς πανευρωπαϊκά.

Τέλος η εταιρεία μας αποτελεί μόνιμο συνομιλητή κορυφαίων κατασκευαστών έξυπνων συσκευών όπως λχ η SAMSUNG και η LG με τους οποίους έχει αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας ΙΤΕ.

Συνεργαζομενοι τηλεοπτικοι σταθμοι