Η διαφημιση στην Υβριδικη Τηλεοραση (HbbTV) - Πλεονεκτηματα

hbbtv

Με την είσοδο των νέων υβριδικών υπηρεσιών δημιουργήθηκε ένας καινούργιος τρόπος εμπορικής εκμετάλευσης, με στοχευμένες δυνατότητες προώθησης διαφημιστικών μηνυμάτων στις μεγάλες οθόνες, με ακρίβεια και απόλυτη μετρησιμότητα.

Η Υβριδική Τηλεόραση ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2017 από την εταιρεία μας

Τον πρώτο μήνα είχαν ενεργοποιηθεί περίπου 10.000 συσκευές τηλεοράσεων και μέχρι το τέλος του 2018 ο αριθμός αυτός HbbTV ready συσκευών ξεπερνούσε τις 350.000.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, κάθε μέρα ενεργοποιούνται περίπου 1.500 τηλεοράσεις. Βάσει των στατιστικών, οι τηλεοπτικοί σταθμοί που προσφέρουν υβριδικές υπηρεσίες αυξάνουν το χρόνο παραμονής του τηλεθεατή στο κανάλι.

hbbtv

hbbtv

Συχνες Ερωτησεις
Οι διαφημίσεις HbbTV πρέπει να εγκριθούν;

Ναι. Οι διαφημίσεις HbbTV εμφανίζονται σε τηλεοπτικές οθόνες όπου το διαφημιστικό περιεχόμενο υπόκειται στον κώδικα δεοντολογίας της Εταιρείας. Για το λόγο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον κώδικα και είμαστε υπεύθυνοι για όλο το διαφημιστικό περιεχόμενο που υπάρχει στην τηλεόραση μέσω του δικτύου διαφημίσεών μας.

Ποια είναι η ελάχιστη αρχική επένδυση στο HbbTV;

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δαπανήσετε ελάχιστο ποσό. Έτσι, μοιράζετε τον προϋπολογισμό σας σε διάφορες διαφημίσεις χωρίς δεσμεύσεις.

Οι τιμές είναι οι υψηλότερες στο Prime Time;

Μόνο μία τιμή έχει οριστεί, και αυτή είναι η τιμή «Floor Price». Υψηλότερες τιμές έρχονται ως αποτέλεσμα υψηλότερων προσφορών.

Πόση ώρα εμφανίζονται στην οθόνη οι διαφημίσεις HbbTV;

Τα Banners εμφανίζονται το πολύ μέχρι 10 δευτερόλεπτα. Το μήκος των διαφημίσεων σε video ποικίλλει ανάλογα με τη μορφή και το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος.

Μπορώ να μεταδώσω τη διαφήμισή μου σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς ταυτόχρονα;

Φυσικά, αν οι τηλεοπτικοί σταθμοί υποστηρίζουν HbbTV.

Εμφανίζονται HbbTV διαφημίσεις κατά τη διάρκεια γραμμικών μπλοκ διαφημίσεων;

Σε ορισμένους σταθμούς, οι HbbTV διαφημίσεις εμφανίζονται έξω από διαφημιστικά μπλοκ, επίσης καθώς παίζονται. Ωστόσο, σ' εμάς εμφανίζονται μετά τη διάδραση του θεατή, για να βεβαιωθούμε ότι θα τη δει.

Συνεργαζομενοι τηλεοπτικοι σταθμοι